Friday-Yay

Fredag for meg en ukens helligdag. Du vet du skal ligge på sofaen hele kvelden, du kan spise akkurat det du har lyst på og du har to morninger å se frem til hvor du kan sove ekstra lenge. Jeg har også Løpefri på fredager.  Dette er for å lade opp til helgens to langkjøringer. Lørdager løper jeg som regel en tur på 20 km og oppover, mens på søndager er det en kortere langkjøring fra 15 km til maks 20 km. Øktene foregår i lave soner med noen fartsøkninger underveis og helst ute.

Selvom det er Løpefri -  betyr det ikke treningsfri. De som kjenner meg vet at jeg ikke har ro i kroppen til å ikke bevege meg. Jeg trener mye alternativt på fredager og alt etter lyst og behov. Som regel blir det en langkjøring på sykkelrulla til Greys Anatomy , alt fra 2-3 timer, hvis ikke blir det en tur i skogen, en gruppetime, en sirkeløkt eller så steller jeg meg på crosstraineren på gymmet en times tid og avslutter med litt sit-ups og formroller.

Etter en litt "tøff" uke med en kropp som ikke har fungert opptimalt blir derfor dagens økt en god skogstur for å få kroppen i gang igjen. Jeg har nemmlig blitt 100 prosent avhengig av PodCast og har lovet meg selv at hver gang jeg skal høre på dette skal jeg ut å gå. Pluss for meg som får mye inspirasjon og pluss for kroppen som får bevegd seg.  Jeg tror naboene tror jeg ikke har et annet liv enn å gå rundt og rundt, og gjerne en ekstra runde rundt blokka hvis det er noen minutter igjen av dagens podcast når jeg møter inngangsdøra.

Funny and happy friday fra meg.  Blogges eventuelt senere idag!

  

2 kommentarer

Henriette Celin

26.08.2016 kl.14:27

Flink du er med treningen (:

Kos deg med en treningsfri dag, og ha en fin helg!

26.08.2016 kl.23:41

Naboen heier på deg 😂👍🏼

Skriv en ny kommentar

witheverymile

witheverymile

25, Rælingen

Kategorier

Arkiv

hits