There are 1440 minutes in a day - You can spend 30 of them running

72 minutter er løpt idag og en distanse på 14.67 km. 3 km oppvarming, 8 km maraton hastighet også avsluttet jeg med 3 km nedtrapping (+ 0.67 km til da jeg måtte løpe helt til inngangsdøren selvfølgelig)Dagens runde! ;)

 

 

Ikke la frykten for å gjøre feil stoppe deg fra å prøve nye ting

 Jeg syntes det ikke er noe problem å gå ut døren og løpe av gårde, 5 km, 10, km, 15, km, 20 km og lengre. MEN, her kommer mennet - Jeg blir helt utrolig stresset når det gjelder å melde seg opp til løp. Jeg får 120 i puls bare å tenke på det, og hver gang jeg står på startstrekken har jeg høyere puls enn jeg har på elipsemaskinen når jeg trener effektivt.  Jeg tror dette skyldes at jeg er redd for å ikke prestere bra nok. Redd for for å komme sist - Selvom jeg vet innerst inne at formen min er bedre enn mange andres og at jeg mest sannsynlig ikke kommer sist.  Og hver gang jeg har løpt et løp er jeg som regel storfornøyd og gleder meg til å gjøre det igjen, men så rett før påmeldingen til løpet eller på løpsdagen kommer den samme tankegangen igjen, selvom jeg bare sitter igjen med godfølelse fra forrige løp. Og jeg vet at , jo flere ganger jeg våger; desto lettere blir det og at jeg svært sjeldent angrer på et løp jeg har løpt. Jeg må rett og slett lære meg å bruke nervøsiteten positivt. Jeg må få nervene under kontroll, istedenfor å prøve å flykte fra dem.  - Derfor må jeg bare løpe flere og flere løp fremover. Og jeg vurderer allerede halvmaraton nå til søndag i Drammen. - Skal noen andre løpe?

Sliter du det samme som meg, kanskje ikke i løping - men bare det å prøve noe nytt? Tør å ta en sjanse! Finn riktig motivasjon, positiv selvsnakk, fokuser på de positive sidene og rett og slett - BARE GJØR DET!

 

 

 

Én kommentar

Sophia

01.09.2016 kl.08:44

Jeg og blir sykt stresset på startstreken! Jeg er alltid så redd for at jeg ikke skal klare å fullføre, selvom jeg vet at jeg kan. Jeg bare tenker at det ville vært så flaut å bryte!

Skriv en ny kommentar

witheverymile

witheverymile

25, Rælingen

Kategorier

Arkiv

hits