Oppdatering på KK mila!

Spontant ble jeg påmeldt KK mila på fredag og heiv meg rundt. Kl 16.00 gikk startskuddet på Bislett. Jeg og Maren fra løpelaget skulle løpe 10kilometeren gjennomm Oslo's gater.

Etter en litt stressende start hvor jeg kjeftet ned min kjæreste Mats fordi det var mye kø i Oslo og vi begynte å få dårlig tid ankom jeg til slutt Bislett ca 40 minutter før tiden. Her møtte jeg Maren og vi fikk levert baggasjen og stilt oss på startskreken. Nervøse begge to.

16.00 - Pang og startskuddet gikk av gårde. Jeg startet i passe tempo ut av Bislett. det var trangt og det var mange som løp. Når jeg kom ut av Bislett la jeg meg i venstre fila og kjørte mitt eget løp og ga på i tankt med musikken på ørene mine. Km mellom 4 og 5 var de værste og her kjente jeg kanskje etter at jeg hadde tatt i litt for mye de første kilometerne. Jeg forsatte i samme fart , drakk et glass vann og suste videre.  Den siste kilometeren inn til Bislett føler jeg kanskje nå at jeg burde gitt mye mer og at jeg hadde nok energi til å løpe enda litt raskere. Jeg kom i mål som nummer 6 av flere tusen damer og veldig fornøyd med det. Tiden ble 00.42.27!

Takker Allers og KK mila for et kjempe bra arrangamang. Vi ses igjen neste år!

 

3 kommentarer

Ronja Østensvik

04.09.2016 kl.22:00

Jøss, bra jobba!!!

Maren

05.09.2016 kl.14:34

Åh, du er bare så rå🙌🏻😄 Håper vi får løpt sammen neste år også. Du er virkelig et forbilde på løping asså👊🏻💛

witheverymile

06.09.2016 kl.20:35

Maren: Vi løper KK mila neste år sammen og! It's a deal :D Kanskje sentrumsløpet i slutten av April åå?!

Skriv en ny kommentar

witheverymile

witheverymile

25, Rælingen

Kategorier

Arkiv

hits