Behovet for hviledag- idag 

 

 

Denne helgen har ikke treningen gått som planlagt. I går og idag skulle jeg egentlig løpe to langkjøringer - i går ble KK mila prioritert istedet og idag var kroppen greit utslitt og stiv. Derfor ble det en aktiv hviledag med en skogstur på 17 km med verdens beste venninne , Kathrine. For de som er kjent gikk vi fra Ellingsrud - inn til Mariholtet og over til Sarabråten og lengre innover - før vi snudde og gikk tilbake igjen. Det beste med slike turer er at kroppen beveger seg uten at man tenker over det og jeg og Kathrine får snakket om alt og ingenting. - Og for en september dag- herregud! Strålende sol og godt og varmt.  Nå er batteriene ladet for en ny og aktiv uke hvor jeg skal følge treningsplanen min til punkt og prikke , samt gå på jobb selvfølgelig! 

Kroppen ligger i skrivende stund lang flat på sofaen og stappet på candy king , taco og chips - Når skal jeg begynne å spise sunn og fornuftig mat i helger også?! :P Mandag i morgen og klar for en ny og Fresh start... Hehe- like always!

Én kommentar

Maren

05.09.2016 kl.14:36

Du er ikke alene om å Skeie ut i helgene😄 Er litt deilig å gå litt amok på ting man ikke unner seg å spise i hverdagen også da? 😉 Og du har jo virkelig fortjent å kose deg litt etter kk-mila🙌🏻 Gleder meg til å lese mer utover i uka! Stå på, flinka😃

Skriv en ny kommentar

witheverymile

witheverymile

25, Rælingen

Kategorier

Arkiv

hits