Motivert av nytt treningsprogram og dårlig søvn

Den siste tiden har jeg sovet utrolig dårlig på natten og våkner typ hver time eller oftere. Jeg må på do konstant. Enten er det fordi jeg drikker to much pepsi max i løpet av en dag, og kanskje to much rett før jeg skal sove. Hvis ikke er det fordi det nærmer seg den såkaldte "uken" jeg av og til får.  Det er ikke til å legge skjul på at mye trening gir uregelmessig mensentrasjonssyklus.  Jeg vet derfor aldri når min uke kommer.. Tenk om denne kommer midt under maraton?! Er det innafor med en tampong i løpetightsen? Om den ikke kommer kan man jo fint bruke den til å tørke blod og svette underveis. Hehehe.. Anyways, slapp av - Jeg spiser nok mat og gjerne mer enn nok - men jeg bare trener litt mer enn hva normale mennesker gjør som gir en litt rar syklus. :-)  Tror faktisk jeg var den siste jenta i klassen i slutten av 10.ende som fikk mensen også! Forsent utviklet gitt eller bare var veldig glad i å spille fotball og holde meg aktiv.

Uansett over til dagenstreningsøkt - Nytt og motiverende

Idag hadde jeg første Fartpass som Kenth har laget til meg. Veldig rart og bare kjøre akkurat det programmet og thats it. 15 min jogg, 5 x 6 minutters intervaller, 10 min jogg - 73 min på tredemølla check.  Kroppen føltes tung før jeg begynte , men allerede etter noen minutter på møllen svevde den bortover.  Kjenner kanskje at intervallene burde vært med høyere hastighet - men disse to ukene har jeg lovet og følge programmet og farten han har laget til meg til punkt og prikke for så og gå hardere tilverks. I morgen er det distanseøkt på kun 12 km, og thats it. hehe.. Uvandt!

- Etter økten vasket jeg hele mitt flotte treningssenter, smilte til medlemmene før klokken var nok til å reise hjem fra jobb og nå sitter jeg her, - blogger, spiser brødskiver med syltetøy og motiverer meg selv til en tur med Bella - min bernersennen hund.

Hvordan har din dag vært?!

 

Én kommentar

Maren

15.09.2016 kl.07:56

Åh, jeg også er redd for å få uka under maratonet 😬 Håper det venter på seg til etter helga🙈 Så artig og ærlig at du skriver om det👍🏻 Du er rå!

Skriv en ny kommentar

witheverymile

witheverymile

25, Rælingen

Kategorier

Arkiv

hits