Løpsrapport - Oslo Maraton 2016

Siste side - slutten på en ny begynnelse.

I går fullførte jeg Oslo Maraton på tiden 03.21.04.  Jeg hadde gru/gledet meg til denne dagen veldig lenge. Dette er en dag jeg har trent opp til og skulle bli et positivt mål for all tid jeg har lagt ned i løpe rett frem, bortover og nedover den siste tiden.

Etter siste værmedling sjekk ble løpstantrekket bestemt og dokumentert på snapchat. Tskjorte og Capri. Et praktisk og greit antrekk. Verken mer eller mindre. Klokken 06.00 stod jeg opp lørdagsmorning. Satte to bagels inn i ovnen og satt meg på sofaen for å " slappe" av før jeg skulle reise inn til Oslo. Ikke særlig sulten dyttet jeg i meg frokosten og drakk et glass Juice. Veldig uvandt å være våken klokken 06.00 på en lørdag samtidig som man spiser frokost så tidlig på en lørdag. Jeg hadde lest i de tusen bøkene og magasinene at man måtte spise frokost minst 2-3 timer før løpet.  Endelig var dagen kommet og jeg skulle løpe Oslo Maraton. Kjæresten min Mats kjørte meg ned til hovedstaden rundt 07.30. Når vi ankom Rådhuset hadde jeg plutselig litt god tid så jeg "tvang" Mats til å kjøre en ekstra runde før han slapp meg av. 08.10 spaserte jeg bort til der alle de andre løperne stod. Litt nervøs stilte jeg meg i dokø. Wenche (verdens sprekeste dame som jeg har blitt kjent med gjennom Fresh) kom bort til meg og ga meg noen oppmuntrende ord og en klem med hennes mann, Torbjørn. Det ble til at jeg vanket med disse frem til startskuddet gikk. Spiste forresten en banan typ 30 min før jeg løp også og gikk på do en gang til

09.15 # PANG - og vi var av gårde. Jeg hadde bestemt meg for å løpe på tiden 03.30.00 og holdt øye med fartsholderen som løp med dette på ryggen. De første kilometerne gikk treigt da det var mye mennesker. Jeg paserte 5km skiltet på tiden 25:33 - Ikke mye å skryte av , hehe.

Etter 5 km bestemte jeg meg for å kjøre mitt eget løp og passet på at jeg holdt meg på under 5 minutter kilometeren.

10km ble passert på tiden 49.04

Jeg var i godt driv hele veien og fikk støttende suppert av min kjæreste som syklet hitt og ditt for å heie på meg samt servere meg mat og drikke under veis.

Etter ca 17 km paserte vi Botanisk hage ved Tøyen der mamma stod å heiet på meg. Det hjelper virkelig på motivasjonen og selvfølelsen å ha folk rundt i løipa som støtter deg underveis.

Halvveis 21.1 km ble passert på tiden 1:41.09 og det var bare den samme runden en gang til.

Jeg hadde masse energi underveis og følte til tider at jeg løp litt sakte selvom snitt-tiden min lå på rundt 4:45.

Rundt 25 km begynte jeg å kjenne litt vondter i legg og hofter, men forsatte av gårde. Visste jeg var over halv-veis så da var det bare å kjøre på. Løp også forbi søsteren, kjæresten hennes og mine to tante barn som ga meg enda mer energi på veien.

30 km  Løpingen gikk fint. Holdt farten på 4.45 og visste jeg bare hadde maks en time igjen av løpet

36/37 km  Fikk en slurk kuli av kjæresten min som hjalp veldig. Hilste på mamma ved botanisk hage og lot beina suse nedover bakken

40 km Brodstein i Karl Johan - Ikke noe særlig å løpe på. Men med knappe 8 minutter igjen til mål forsatte jeg i samme fart. Kroppen føltes lett og fin. Hadde gjevn puls og beina bare gikk av gårde

41 km Musikklisten stoppet. Gjorde ingen ting da det var masse folk på siden av løypa som heiet og jublet

600 METER TIL MÅL. Verdens beste team og familie heiet meg inn til målstreken. Jeg hadde masse energi og aldri følt en sånn" glede" for løping noen gang :-)

TiD : 03.21.04  -

 

MÅL NÅDD!! EN kjempe positiv opplevelse! Neste år blir det trippelen?;)

4 kommentarer

mygaylife

18.09.2016 kl.23:41

WOW :) Power altså :)

Sjekk ut sminkevideon min på bloggen, så får du kanskje noe å le av håper jeg :)

Maren

19.09.2016 kl.10:07

Er så stolt av deg altså! Du er helt rå😃 Gleder meg til å følge deg videre mot maratonet i LA👏🏼 Inspirasjon, virkelig! Stå på Sara❤️

Maren

19.09.2016 kl.10:09

Haha! Wtf, Sara faktisk, Sandra sku det jo stå! 😂😂 Er i koma etter helga fortsatt, beklager det! Haha!

Madeleine

19.09.2016 kl.11:27

Fantastisk gøy å lese dette,Sandra! Helt utrolig sprekt! - snill familie som heiet rundt i løypa! Utrolig hvor oppløftende det er!

Skriv en ny kommentar

witheverymile

witheverymile

25, Rælingen

Kategorier

Arkiv

hits